Försäljning av Turbofart

Igår stod jag på CityGross med min barnbok Turbofart. Kevin jobbar på CityGross så han var så snäll så han löste att jag fick stå där.
Jag har köpt in 20 böcker från bokförlaget som jag skulle få sålt så att stå på CityGross skulle vara perfekt. Jag skulle stå där från klockan 11 till 15 igår. Kevin hade hjälp mig med böckerna i tisdags då jag inte kan frakta dem själv så han hämtade dem hos mig då så det var snällt.

Jag kom dit klockan kvart över tio igår så jag började lite tidigare med att sälja. Jag fick stå i entrén precis. Kevin hade fixat allting till mig vilket jag är supertacksam för. Han hade fixat ett bord och en stol till mig. Då jag inte hade en affisch eller någon Rollup till boken så hade han fixat en mini skylt med mig på samt min swisch. Jag hade dessutom ett erbjudande där man fick två böcker för 249 kr. Kevin hade då fixat en affisch till det stod pris och så vidare, jättefina affischer var det. Sedan hade jag en liten fint växt också på bordet, ja och det var det, det behövdes inte något annat tyckte inte jag. Så jag satt där och försökte locka till mig folk. Det var lite svårt då jag tror att vissa inte förstod riktigt vad jag sa på grund av mina talsvårigheter men jag försökte så gott jag kunde. Vissa hörde vad jag sa men var inte intresserade. Medans vissa kom nyfiket fram och köpte boken. Det var superkul!

När jag hade bara suttit en liten stund så såg jag två kända ansikten komma in. Det var en Storås personal och hennes man som kom in där. Jag blev så förvånad då jag inte visste att de skulle komma. Jag har inte träffat henne på två år, ja, sen jag slutade på Storås, så det var jätteroligt. Hon sa att de hade kommit dit bara för min skull och för att träffa mig (de bor i Göteborg), det var så gulligt av dem och jag blev väldigt glad att de hade kommit ända till Borås bara för att heja på mig! :) så vi stod och snackade en stund, det var så roligt! Ja det var en fin överraskning, och jag fick signera hennes bok!
Lite senare kom även mormor och morfar och hejade på mig, det var mysigt att de kom förbi!

Tiden gick så himla fort och vet ni jag sålde slut alla böcker! Det trodde verkligen inte jag att jag skulle göra så jag är jättenöjd med dagen, med försäljningen och med hela grejen! Det var så roligt! Att få stå och sälja sina egna böcker samt signera de till folk är så coolt!

Det var även roligt och trevligt att se och träffa så mycket folk! Som sagt så stod jag mitt i entrén så jag såg alla som kom in och gick ut!

Jag är så glad och tacksam över dagen!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *