Första konfirmation gången

I torsdags var jag för första gången på min konfirmation. Först var det ett samlingsrum där vi fick ta mackor och dricka innan vi började. Sen visade våra ledare oss lite vad vi skulle göra under året. Efter det spelade vi en täningslek, man fick svara på olika frågor om sig själv beroende på vilken siffra man fick, ett bra sätt att lära känna varandra. Vi fick också välja biblar som de ska beställa så vi får de nästa vecka, detta året fick man välja färg också, så jag tog rosa. Vi fick också skriva en kort beskrivning om oss själva. Det sista gick vi in till kyrkan och prästen läste upp en bön, och sen fick vi be till gud och säga ”amen” :). Vi ska gå på fem ungdomscafen, som jag sa att jag har varit på och tio gudstjänster, och en gudstjänst ska jag gå på imorgon faktiskt. Vi fick ett bingospel så varje gång vi går på undomscafet eller på en gudstjänst, så ska vi skriva datum på den rutan vi har varit på. Det här ska bli så kul :). Jag längtar tills jag får min bibel.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *