Konfirmation i vår

Jag har en nyhet som jag inte har berättat för er, i höst ska jag gå och läsa för en konfirmation till våren. Det är ett år senare jag går och läser för jag ville inte göra det i åttan, för att jag visste att det skulle bli det tuffaste året i skolan, och det stämde, nian är kanske lite lugnare. Så i somras har jag mailat fram och tillbaka med min konfirmationsledare, så att jag får gå med åttorna. Jag kommer gå att läsa varje torsdag eftermiddag, vilket ska bli så kul. På torsdags börjar första konfirmationsdagen, det ska bli så spännande. I onsdags så var jag för första gången på något som är ett ungdomscafe i kyrkan. Det var så mysigt, det fanns en soffa med mysiga kuddar, sällskapsspel, bord, fika, godis och grattis mackor, allt möjligt fanns där. Det var så mysigt. Alla kände alla. även de som jobbade där, det var helt enkelt en mysig stämning. Nu kände jag ju ingen av de vuxna eftersom att jag inte är konfirmerad än som de andra, men sen är det jag som känner alla också. :) Det är bara en plats för ungdomar att hänga och prata på. Jag fick även träffa min komfaledare.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *