Jobbiga grejer med min CP

Jag tycker ingeting är jobbigt med min CP-skada direkt. Men det är tre saker som jag tycker är jobbiga, och den första saken är när jag ska äta inför människor förutom min familj och släckt då. Speciellt när det är sådana som jag inte känner för de vet ju inte hur jag fungerar. Jag kan liksom tugga med öppen mun utan att jag tänker på det, jag kan tappa maten ur munnen ibland som jag måste bli bättre på att kontrollera, men det kan vara jättejobbigt för mig om någon ser det. Jag blir oftast kladdig runt munnen, jag försöker att undvika detta, men det är jättesvårt. Oftast behöver jag hjälp med att dela maten också, så när jag inte är med min familj eller släckt så tycker jag det är lite jobbigt att be om hjälp, fast så ska det inte vara tycker inte jag.

Den andra saken som jag tycker är lite halvjobbigt är när jag dreglar, det kan jag göra på grund av min CP-skada eftersom att jag är lite slapp i munnen, och nu det senaste har det blivit lite sämre tyvärr på grund av min medicin, så det kan bara komma ut från munnen utan att jag tänker på det, det kan vara lite jobbigt om någon ser mig då.

Tredje saken jag tycker är jobbigt med min skada är att jag har svårt att kontrollera mina rapar, och det vet de runt om kring mig också, vilket är skönt, men om det är någon som jag inte känner eller bland vänner, så är det lite jobbigt. Det kan bara komma utan att jag hinner reagera eller stoppa det.

Men förutom de här sakerna, så har jag inga problem med att ha en CP-skada! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *