Friskis och Svettis

Mammas jobbas kompis och hennes dotter Frida, ni vet, de tränar på Friskis&Svettis i Borås, och hennes tränningsledare känner hon lite, och då har hon ett pass för funktionshindrade före mammas jobbar kompis pass. Mammas jobbas kompis föreslog att jag kunde gå på det förra året i december var det, och att hon som håller i det sa att jag får testa på två gånger, det var ju snällt. Vi gick inte på det då, utan vi sa att vi kan ta det nästa år. Mammas jobbar kompis sa att hon är jättegullig.

Så igår gick vi på det, men först var jag på mammas jobb. Mammas jobbar kompis kör som sagt ett pass efter det jag går på, med henne, faktiskt i samma rum också. Så hon var där när jag och mamma kom med bilen. Hon var med på hela mitt pass, hon bytte om så hon fick lite upp värmning. Hon stod jämte mig och körde övningarna med mig, och hjälpt mig ibland, det var roligt att hon var med, tyckte jag. :) Frida följde bara mig in, för hon kunde inte vara med, tyvärr. Men det var roligt ändå. Jag blev varm så det var tur att jag var ombytt.

Det var mycket för armarna så jag blev fort trött i dem. Det var svårt. Men de sa att vi kör ganska samma övningar så snart kommer du att lära dig de det fort, och då kommer det att gå lättare. De har ett program man kör efter sina egna förutsättningar. Nästa gång ska vi köra hinderbana, det blir spännande och se vad det är.

Jag har aldrig varit på Friskis och Svettis innan så det var kul att se. Det var fräscht och jättestort med massor av lokaler och flera våningar med gym och så, omklädningsrum, ja, ni vet ni som har varit där. Det var en jättestor hall jämte där vi var, jag kikade bara in genom fönstret, för det var några som tränade där inne, men herregud vad stort det var där inne, och då såg jag bara rätt fram in i en liten springa!

Jag kanske gör ett inlägg med lite inriktat på vad vi gjorde på träningen i onsdag, om ni vill, skriv till mig om ni vill det, så vet jag, tack! :) 

Bookmark the permalink.

2 Responses to Friskis och Svettis

  1. Frida Johansson says:

    Så roligt att du gillade träningen Alice! :) <3

  2. Edit Johansson says:

    Kul att du hängde med o tyckte om träningen! Vi ses på Friskis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *