Funkisboken – Nordstan

Förra året skrev jag ett inlägg här på bloggen om mitt UF-företag. Nu har det gått några månader sen jag skrev det där inlägget och jag har nu drivit mitt företag under hela detta året.
Om ni har missat vad mitt UF handlar om så har jag skrivit en barnbok där hjältinnan i boken sitter i permobil. Syftet med boken är att inkludera funktionsvariationer hos barn redan i tidig ålder och därmed minska okunskap och förhoppningsvis förebygga mobbning. Boken är även till för barn som har ett funktionshinder, att de ska känna en gemenskap med huvudpersonen Agnes som sitter i permobil.
Nu är alla bilder klara till boken, det saknas bara framsida och baksida som min illustratör ska hjälpa mig med, sen är boken klar och redo för tryckning. Dock så har min utmaning detta halvår varit att hitta ett bokförlag som vill trycka min bok, tyvärr har jag inte hittat något än, vilket jag såklart vill eftersom jag självklart vill ha en fysisk bok, det vore så häftigt. Om ni har något tips så får ni jättegärna hjälpa mig med att hitta ett förlag.

I det inlägget som jag skrev i oktober förra året skrev jag att jag skulle ställa ut på Svenska mässan i mars på UF-mässan. Tyvärr så blev den inte av pågrund av corona, det var så typiskt för bara en vecka efter att de tog det beslutet så tog Folkhälsomyndigheten bort alla restriktioner, så med facit i hand kunde vi haft den. Men istället fick vi ett datum då vi fick ställa ut i Nordstan istället.
Det var då i fredags den 8 april. Vi fick varsitt bord som vi fick göra vad vi ville med.
Det var mycket förberedelser inför den dagen. Jag fick hjälp med att göra en superfin rollaps som stod bredvid mig. På mitt bord hade jag flygblad som folk fick ta, en beställningslista eftersom att jag tyvärr inte har en fysisk bok än, sen hade jag en tävling på Instagram som jag tipsade om genom en affisch samt en skål med godis.
Jag hade med mig Wilma eftersom att jag är själv i mitt företag, så att vi kunde byta av varandra eftersom att man inte fick lämna sitt bord. Men hon var framför allt där som stöd och hjälp såklart.
Det var en lång dag, vi stod där från 10 till 18, men det var väldigt roligt och det var många som kom fram och pratade och förbeställde! När dagen var slut hade jag tre A4 fulla med förbeställningar och många nya följare på Instagram, så roligt!
Wilma var så grym, jag tror aldrig att jag skulle fått så många intresserade om inte hon var med!

Det var en superrolig dag, men oj vad vi var trötta när dagen var över!

Ni får jättegärna följa mitt UF-företag på instagram, där heter jag: @funkisboken_uf.
Om ni vill förbeställa ett exemplar eller bara kontakta mig så kan ni maila till funkisboken@gmail.com

Tack på förhand!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *