Mitt Sista Påsklov

Hoppas att ni har en härlig påsk!
Det här påsklovet har gått otroligt fort tycker jag, dock är det ju två dagar kvar, men ändå vart tog det vägen? Jag kom på i måndags att detta är ju mitt sista lov! Mitt sista riktiga lov, det känns lite vemodigt, och så gick det så fort, typiskt. Men jag ska inte klaga, det är ju underbart med lov oavsett om de går fort eller långsamt.

Mitt påsklov började väldigt härligt. Det var sol och hyfsat varmt så jag gick ut och tog en långpromenad i måndags. Jag gick till sjön, det var så härligt. Jag var ute och gick i en och en halv timma, så det blev en riktig långpromenad. När jag kom hem satte jag mig på balkongen och lyssnade på en podd.

Hela måndagen kände jag mig som en zombie, jag var verkligen seg i kolan, kände att jag hade redan dragit ner rullgardinen, jag var verkligen i min egna bubbla! Om man pratade med mig viste man inte riktigt vad man skulle få för svar! :) Men jag tror att det har varit lite för mycket för min hjärna ett tag nu, mycket stress och mycket saker att göra, så det kanske inte är så konstigt.

På eftermiddagen kom mormor och morfar för de ville fira lite påsk med mig och Elliot eftersom att i år blir det ingen påskmiddag med hela familjen. Elliot var hos Marko så han skulle komma lite senare. Så då fick jag ha mormor och morfar för mig själv en liten stund, vilket var mysigt.
När Elliot kom fikade vi på bullar och chokladkaka som mormor hade med sig. Vi fick också varsitt påskägg av mormor och morfar, gulliga som de är.

I detta ögonblicket längtade jag verkligen inte till skolbänken, en helt vanlig måndag!

I tisdags gick jag upp sent, det var skönt. Jag gjorde inte så mycket den dagen, jag tog det mest lugnt, gjorde faktiskt lite engelska för jag hade inget att göra. Wilma fyllde även 20 år i tisdags, så jag grattade såklart henne. På eftermiddagen hämtade jag Elliot på fritids och vi gick hem tillsammans. Pappa kom och hämtade mig senare för jag ville vara lite hos de också eftersom att jag skulle vara hos mamma under påskhelgen. Vi åt en lyxig tisdagsmiddag hos pappa, det blev grillat, årets första grill för mig. Det blev kött, grillad halloumi (det är SÅÅÅ gott), klyftpotatis i ugn och vitlökssås. Plus att det blev jordgubbar och grädde till efterrätt, så det blev en riktigt lyxig middag på en vanlig sketen tisdag. Kvällen var mycket mysig hos pappa!

I onsdags vaknade jag upp själv hos pappa, de andra var på jobb, fritids och förskola. Jag hade bestämt med Kevin att vi skulle till lägenheten i onsdags, så klockan 11 på förmiddagen kom han och hämtade mig. Vi åkte till CityGross först och köpte fika, sen åkte vi hem till mig. Det känns så konstigt att skriva ”sen åkte vi hem till mig”, men det är så coolt! :-)
Min lägenhet är fylld av kartonger just nu. Förra veckan fick jag mina utemöbler som just nu står mitt i lägenheten och i måndags fick jag äntligen min säng, som jag har längtat! Men den står just nu inpackad mitt i hallen, den är svintung! Jag tror att det har och göra med att den är ställbar!
Så ja, det är lite kaos i min lägenhet nu, men jag hoppas att jag och mina föräldrar kan få till någon helg framöver där vi tar upp allting och fixar iordning.

Iallafall jag och Kevin var i lägenheten jättelänge, vi fikade och satt och tjatade. Vi pratade mycket om lägenheten med planering, inredning och vad jag vill köpa osv, det är så kul! Då blir jag ännu mer sugen på att börja fixa iordning! Senare åkte vi till Knalleland och kikade lite, jag köpte en soptunna till badrummet, diskborstar och diskmedel, det måste ju köpas någon gång så varför inte då när jag hade sakerna mitt framför ögonen! :-)

Kevin jobbar som instruktör på gymmet hemma och när jag bodde hemma på heltid satt säga så var jag mycket på hans pass och var en aktiv gymmare! Nu var det superlängesedan som jag var på gymmet och tränade på något av hans pass, det var dessutom längesedan som jag gymmade överhuvudtaget. Så han frågade om jag ville vara med, passet var då bodyattack, och jag älskar ju bodyattack, jag körde det jättemycket innan. Jag tänkte dock att det kanske inte är så bra att börja med ett högintensivt pass som bodyattack är, det första man gör efter två års uppehåll…eller? :-) Men jag körde ändå, haha. Det var superkul så det var värt träningsvärken sen!

Min påskhelg får ni läsa om i nästa inlägg annars blir detta inlägget ALLDELES för långt!

Glad Påsk!
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *