Påsk På Gothia Towers

I torsdags när mamma hade slutat jobbat och hämtat Elliot åkte vi till Göteborg, för vi skulle tillbringa en del av påskhelgen där. Vi skulle nämligen bo på Gothia Towers torsdag till fredag. Tyvärr så var det tråkigt väder i torsdags så vi kom till ett regnigt Göteborg. Hotellet var jättefint och rummet också, vi hade utsikt över Parisehjulet på Liseberg. Vi hade egentligen inget planerat i Göteborg, mer än att vi skulle umgås med pappa, Jenny och killarna på fredagen, vi skulle till Slottskogen eftersom att vädret skulle bli bättre.

Lite senare gick mamma, Elliot och jag ut för att hitta något och äta. Vi gick knappt i fem minuter så hittade vi ett hamburgerhak som vi tog. Vi hade väl tänk att gå lite längre men det var inte Elliot så sugen på så han fick som han ville. Men vi tyckte att det skulle bli gott med hamburgare vi med.

Det var inte så roligt att gå omkring och strosa i ett grått Göteborg så vi gick tillbaka till hotellet efter maten. Vi tillbringade lite tid i lobbyn och runt i hotellet där det var roligheter för barn, så det tyckte Elliot var roligt. Sen gick vi upp till rummet och chillade, det var mysigt.

Tyvärr fick jag ont i halsen på kvällen och på fredag morgon kände jag mig allmänt dålig så tyvärr blev det inget häng i Götet med pappa, Jenny och killarna.
Men det blev en supergod hotell frukost iallafall! :)
Det var tråkigt att jag skulle bli förkyld men jag är glad över att vi ”hann” till Göteborg och bo på hotell. Jag blir ofta förkyld på lov, jag tror att det har och göra med att jag slappnar av och då blir jag sjuk, så brukar det vara.

Det var iallafall lyxigt med en natt på Gothia Towers!

Hela dagen i fredags blev det lugnt och vila för min del och i lördags också.
Peppe (min morbror) kom hit I lördags eftermiddag för han skulle hjälpa mamma med en Ikeakonsultation och äta middag med oss. Jag är så glad att han vågade komma hit trots att jag är förkyld för vi hade en supermysig kväll!

Igår skulle jag och mamma egentligen till Ikea också skulle hon köra mig till Storås men eftersom att jag är lite förkyld så tog jag dagen hemma igår med. Om jag mår bättre idag så kör vi racet idag istället.

Grymt påsklov, synd bara att det skulle sluta i snuva, men jag är glad ändå! :-)

Hoppas att ni har haft en fin påsk!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *