Fyra timmar av hjärnjumpa

Svenska nationella del B (läsförståelsen) är klar. Jag satt i klassrummet med massor av andra elever som skulle ha förlängd tid. Jag hade med mig lite mellanmål, det var behövligt kan jag säga. Först fick vi läsa fyra, fem texter i en timma ungefär. Jag läser ju så långsamt så jag blev stressad när de andra började vända blad flera gånger, för då var jag bara på text ett. Så när de andra gick på rast så satt jag kvar och läste, när de andra kom in var jag klar, men då började vi med frågorna så jag hann bara ut och hämta mitt mellanmål. Sen fick vi ut frågorna till texten, som tur var fick vi ha kvar texthäftet bredvid oss, så vi kunde gå tillbaka i texterna, annars hade jag inte pallat det. Jag kan ju inte komma ihåg fyra fem texter i huvudet. Men jag svarade på alla frågor. Det är jag faktiskt stolt över att jag kunde svara på alla 20 frågorna. Jag satt kvar längst av alla! Vet ni hur länge jag satt? Jag satt i fyra timmar i sträck! Sen var jag värd lite go lunch och sen hemfärd tycker jag. Jag kom hem klockan ett, skönt

Jag är jättenöjd med provet idag, ser fram emot torsdag!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *