Knalleland med Kevin

Igår drog jag och Kevin till Knalleland, han frågade mig i lördags. Vi tog med Elon så mamma körde oss in. Det var jättemysigt. Vi gick till Rusta och Jysk först. Sen gick vi till Ekohallen och gick och kikade mycket i butiker i knallarian, det är bara kul att gå och kika tycker vi ;). På Ekohallen hittade vi en doft grej som man ställer i rummet. Den slipper man tända ljus på, precis någon sådan grej har jag letat efter, eftersom att jag vill ha doftljus utan att ända ett ljus (jag älskar ljus, men det är läskigt att ha tänt). Den doftar så mycket i mitt rum nu, men så gott! Sen när vi hade bestämt oss var vi ville äta så gick vi till Young Thai och åt söndagslunch, man får ju så mycket mat där! Jag tog kycklingwok, det var jättegott! När vi hade blivit mätta gick vi och shoppade lite kläder på H&M och Cubus. Jag köpte kläder, Kevin hittade inga. Sen gick vi tillbaka till Rusta och gick där jättelänge och kollade, Kevin skulle nämligen köpa ett mini växthus sm vi inte ville gå och bära på. Jag köpte en jättegosig filt på Rusta. Sen kom mamma och  hämtade oss. Vi hann inte att fika, eller rättade sagt vi orkade inte efter den lunchen :).

Det var en jättemysig dag i Knalleland, och det gick jättebra med Elon!

Kläderna ligger på fashion och under detta inlägget!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *