God Jul & Got Nytt År!

GJULAFTON! Nu har vi käkat tomte gröt, och öppnat Markos och mammas paket, mina ligger under Jane. Men jag fick öppna ett från Leila det var hårband, mitt julmorgon paket från Marko och mamma det var en kalender 2014. Jag kommer till pappa ett idag, gästerna kommer halv tre.tomten

God Jul & Gott Nytt År, önskar Alice, Marko och Annelie

Bookmark the permalink.

2 Responses to God Jul & Got Nytt År!

 1. Marko Grimm says:

  Hyvää Joulaa!

 2. Annika Adelborg says:

  Hej sötaste Alice!
  Tack för en supermysig Julafton med dig! Hoppas att du tycker om dina julklappar, blandannat ringen och halsduken från Mona var ju jättefina, jag fick ju en kanonsnygg topp som hon hade stickat, utan att ha ett mönster att gå efter, det är inte lätt,
  Mona är lite av en konstnär tycker jag!
  Hoppas att du njuter av ditt jullov! Och att du får en härlig Nyårsafton! Många kramar;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *