Göran, Marko och lilla jag

Så mysigt

Så mysigt

Jag hos Sisko

Igår sov jag till kvart i tio och Göran skulle hämta oss tio, men jag trodde att han skulle hämta oss halv elva, elva. Så jag skyndade mig upp gjorde iordning mig och åt frukost. Som tur var så skulle de lasta Görans släpp med skrott som vi skulle lämna innan vi åkte till de. Sisko jobbade och grabbarna byte fönster. Först på framsidan och då låg jag i hängmattan i skuggan mellan två träd, och sen satt jag på balkongen där uppe. Efter det gick jag ner och åt lunch och satte mig i soffan när de började greja igen. Klockan fyra kom Sisko, så fick jag lite sällskap. Sen kom mamma och hämtade oss. Innan vi åkte hem så handlade vi. Nu var det Markos tur att hjälpa till hemma hos hans föräldrar.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *