#Görasjälv (Kategorin = mitt handikapp)

Idag är det alltid slöjd på tisdagar och jag och Helen brukar alltid åka hissen ner för vi tar Rulle till hissen, och idag för första gången körde jag Rulle helt själv till hissen som ligger på andra  sidan av vårt klassrum, sen ut och till andra skolan ända bort ill slöjden. Helen stod bara bakom. Sen var jag helt slut, men det var kul. Vi ska träna på det inför 7:an, så att jag blir en hejare på det sedan. Vi ska göra det i morgon också. Det tog lite långt tid men det får det göra.

Och idag när vi kom hem så tog jag av mig klockan själv för första gången.

:-)rulleklockan

Bookmark the permalink.

2 Responses to #Görasjälv (Kategorin = mitt handikapp)

  1. Eva says:

    Alice, du gör framsteg hela tiden. Inget känns omöjligt för dej!
    Du är en riktig kämpe:))) Kraam

  2. Annika Adelborg says:

    Det finns inget som stoppar Dig du är min hjältinna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *