Gott Nytt År, tillbakablick 2017

Gott Nytt År allihopa! Vilket år vi har haft, iallafall jag! Jag hoppas att ni har haft ett lika bra år som jag! I detta inlägget ska jag försöka berätta om mina bästa höjdpunkter detta året, eller iallafall försöka komma ihåg! Om jag inte har med något i detta inlägg som ni vet att det var jättestort, så har jag glömt att ta med det, inte för att vara elak. Om jag gör det får ni jättegärna skriva det i kommentarerna istället! :) Trevlig läsning!

Vi kan väll börja med att jag har lärt mig min dröm detta året, att kunna sätta upp håret själv, det var jättestort från mig. Från framåtlutad hår och tofsen i ansiktet till att få upp armarna och dra allt hår bakåt och få ihop en bulle. Så lycklig jag blev! Hallå ÄR! Jag har gjort mycket själv detta året, blivit mer självständig, t.ex har jag åkt tåg till Perstorp och sovit över hos Mari och Martin för första gången själv, det var stort och spännande. Jag har äntligen funnit en sann vän i min ålder, från att längta efter en vän nära mig till att få en och umgås med varje dag, jag pratar förstås om Kevin. Han som accepterar mig som den jag är, han som alltid hjälper och ställer upp för mig, han som inte tycker det är konstigt med min CP-skada. Plus att jag har aldrig haft så roligt med en jämnårig kompis innan. Äntligen kan jag vara mig själv i hans sällskap. En som väntar på mig före och efter skolan. Han har också hjälpt mig med min Facebook-sida så att jag kan nå ut till fler och få fler läsare. Jag har också umgås mycket med Frida, Mathilda och lite med Sohelia detta året också, mina andra vänner. I somras var vi på massor av roliga äventyr tillsammans ensamma jag och Kevin, bla i stan. Jag är så tacksam!

Jag har också haft en underbar sommar med mina underbara familjer och släktingar. Med mamma har vi varit i Ystad, hos Mari och Martin, och i Danmark, underbara semestrar med roliga upplevelser. Vi har också träffat mina goa släckningar i Jeanette och Martins stuga. Pappa och Jenny har tagit med mig på underbara matupplevelser och hotelldygn mm, så mysigt. I sommars var vi hemma och tog det lugnt, det var mysigt det också. Jag har fyllt 15 och jag hade en fantastisk rolig födelsedag på Liseberg med Ida, Thomas och pappa,  Jenny och brorsorna. Med Ida som ledsagare. Jag är så tacksam för att de ställde upp för mig. Jag, mamma, Marko och Elliot hade en jättebra dag på Liseberg också. Sen har jag möblerat om mitt rum, det blev så mysigt och vuxet! Jag och Kevin har sålt jultidningar tillsammans, och jag fick en iPhone 8 för det, wow! Mina brorsor har utvecklats så mycket under året (tur det;)), Lancelot har lärt sig så mycket också, börjat på förskolan och pratar mer, Hamilton har börjat gå och utvecklas hela tiden och Elliot har slutat med nappar, blivit blöjfri nu precis efter jul, går på pottan och pratar mycket mer. Jag har  haft en fin jul också! 2017 har verkligen varit ett glädjefyllt och bra år, har skrattat så mycket detta året! Nu hoppas vi på ett lika bra 2018!

Det midre roliga som har hänt detta året var att Helen slutade såklart, men vi håller kontakten. Vi har ju redan träffats två gånger, en gång i somras och en gång nu i november!

Ha nu en trevlig nyårsafton!

Här kommer lite collage som tillbakablick på 2017!

Processed with MOLDIV

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *