Hälsar på släktingar i Jönköping

I lördags åkte vi till Jönköping. Vi skulle ju till A6 först och på kvällen till Kirre och Malin, men de ringde och sa att de inte kunde då, vilket var lite tråkigt, det är mysigt att vara hos de på kvällen. Men det viktigaste är att vi får träffa de. Så vi tog en förmiddagsfika där, med goda kakor och blåbärspaj. Det var jättetrevligt, vi skrattade och pratade. Sen åkte vi och sa hej till Björn och Gunilla när vi ändå var i kvarteret, det var också jättemysigt att få krama om de lite med. Janette och Martin bor lite längre bort så de kunde vi inte hälsa på tyvärr. Efter det åkte vi till A6 och åt thaimat och handlade ett par hörlurar till mig och en mobilpenna. Vi skulle stannat där längre och gå och kika i det stora varuhuset men jag hade haft ont i hasen under hela dagen och sen blev jag bara sämre så vi åkte hem…typiskt. Jag kände att jag inte var på top när vi hälsade på våra släktingar som jag ville vara. Så igår låg jag däckat i feber och förkylning. Men vi fick ändå en heldag där för vi kom hem närmare sex.

Det var verkligen supermysig att träffa Kirre och Malin, Björn och Gunilla igår, vi ses inte så ofta eftersom de bor en timma bort…jag önskar de kunde flytta hit, och Janette och Martin också såklart för de är så mysiga att hänga med! <3

Tyvärr glömde jag att ta foton…

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *