Hammarkullentripp

Nu kommer ett till inlägg om ledsagningen, men det är för att jag inte har hunnit blogga om ledsagningen, så ni får helt enkelt stå ut med tre inlägg i rad! :)

Första gången som hon jobbade hos mig var vi på gymmet för er som vet det. Efter den gången bestämde vi att hon skulle visa mig vart hon bodde. Hon bor nämligen i Hammarkullen, hon har berättat att det är fint där och att det finns mycket fin konst där, så det ville jag gärna se.

Vi bestämde att vi skulle ta det på fredagen istället för torsdagen denna gången. Det var förra fredagen faktiskt. Hon kom och hämtade mig på Storås klockan tre förra fredagen. Jag kunde träffas tidigare, eftersom jag slutar tidigare på fredagar, så det var ju bra.
Vi gick bort mot spårvagnen och tog den till Hammarkullen. Det tar bara en minut dit från Storås hållplats, så det gick väldigt fort. Jag har aldrig varit i Hammarkullen, jag har bara åkt förbi med spårvagnen och då ser man ingenting.

Vi åkte hissen upp till utgången i Hammarkullen. Sen gick vi runt där, pratade och tittade på konsten. Det var väldigt fint i Hammarkullen måste jag säga, och fin konst. Min ledsagare berättade mycket om Hammarkullen, vart hon hade växt upp, om konsten och om hur det var att bo där, så det var väldigt kul att höra om. Det var trevligt att gå runt där helt enkelt.

När vi hade gjort Hammarkullen åkte vi till Nordstan för jag behövde köpa en present och hämta ut mediciner. Det var mycket folk i Nordstan men det var ändå kul att gå där. Först gick vi till Apoteket och hämtade ut min nya medicin, laxermedlet. Jag hade förväntat mig något litet, men hon på Apoteket bakom disken tog fram en stor orange låda, jag blev ganska chockad :). Tur att jag hade en påse med mig där bak i Elof så att vi kunde lägga den där i.

Sen gick vi till Åhlens där jag köpte en present till Jenny som hade fyllt år i veckan. Hon fick några av Rituals produkter. Jag åkte ju till de på lördagen, så då fick hon presenten. Hon blev jätteglad, så då blev jag glad och nöjd också. Jag blir så glad över att göra något som får mina nära och kära att bli glada och tacksamma, då blir jag varm och glad i hjärtat! :) Jag älskar när mina nära och kära ler och är glada, då mår jag bra!

Efter Åhlens gick vi till H&M där jag köpte ett par rosa jättesköna mjukisbyxor och en matchade tröja till. Jag är så nöjd med det här köpet, så mjuka och sköna mjukiskläder, och fin färg också enligt mig! :)
(Ni kan se mjukissetet under detta inlägget och under kategorin ”Fashion”)

Sen åkte vi hem. Vi hade hunnit med mycket på den eftermiddagen, både Hammarkullen och Nordstan. Det var roligt.

Nästa gång vi ska ses blir nu på söndag, se vad vi hittar på då….

Här kommer lite bilder från Hammarkullen!

Mega förpackning! :)
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *