Mamma & dotter mys

I veckan frågade jag mamma om hon ville komma och titta på melodifestivalen med mig på lördag, jag tänkte fråga kan man alltid göra. Hon sa då att det vore jättemysigt men att hon skulle prata med Marko och lite så. Jag tänkte inte mycket mer på det, för jag ville inte förvänta mig något om hon inte skulle komma, eftersom att då blir jag besviken.
Men så ringde hon i torsdags och sa att hon kommer, då blev jag superglad och vi båda såg fram emot det jättemycket. Vi skulle köpa hämtmat och äta middag hemma oss mig och bara mysa.
Vi båda tycker att det är mycket mysigare att köpa hem mat och äta hemma än att sitta på en restaurang.

I lördags kom mamma till mig klockan fyra halv fem någonting på eftermiddagen. Hon hade köpt med sig thaimat som luktade så gott. Sen packade hon upp massor av snacks som vi skulle ha till mello. Hon hade köpt våra favorit chips (Västkust chips, havssalt. Sååå goda!), hon hade också köpt vår favorit chokladkaka och två drickor. Hon hade även lyxat till det och köpt jordgubbar och mörk choklad som hon hade planerat att vi skulle smälta och doppa jordgubbarna i. Ni hör ju, jag utbrast med ett ”omg” när alla godsaker låg på skrivbordet. :)

Vi åkte till Ica för mamma behövde köpa något att äta. Sen när vi kom hem satt vi i mitt rum och åt nötter och mamma drack kaffe, vi hade tv:n på i bakgrunden och satt och pratade. Klockan halv sju började vi med maten. Mamma bar in det lilla köksbordet som vi har ute i min och Julias gemensamma lägenhet. Det är ett perfekt bord att ha i mitt rum. Jag kunde sitta i min säng och mamma satt mitt emot i min fåtölj. Hon hade köpt två olika thairätter, så vi delade på det. Det fanns både tallrikar, bestick och mikro i vår lägenhet så det var bara att värma. Båda rätterna var så himla goda, men en var min favorit, det var kyckling i sötsur sås med cashewnötter och grönsaker. Vi satt och pratade och åt vår goda thaimat, det var verkligen så mysigt.

Efter maten hjälpte mamma mig att diska också tog vi fram snackset, hällde upp drickorna och laddade upp för mello. Mamma rensade jordgubbarna, smälte chokladen och doppade jordgubbarna i chokladen och sen ställde vi in de i kylen, skojar du vad lyxigt! :) När Mello började ställde vi fram allt och satte igång Mello. Ja, där satt vi, tittade på Mello tillsammans, pratade och åt. Jordgubbarna var magiskt goda med chokladen, även fast de inte var svenska så fick vi sån sommarkänsla.

Det var väldigt lyxigt, jag var själv i hela mitt hus under helgen som jag berättade i mitt förra inlägg. Så jag och mamma hade det väldigt lugnt och tyst, det kändes som vi typ var ensamma på hela Storås! :) Men de andra var ju i andra huset, så vi hade det väldigt lugnt.

När Mello var slut stannade mamma en liten stund till innan hon åkte hem. Vi gick över till andra sidan och stod en stund där och pratade med Wilma och nattpersonalen, det var roligt. Sen efter en liten stund åkte mamma hem och jag stannade kvar där uppe och umgicks med nattpersonalen och Wilma resten av kvällen.

Det var en helt underbar kväll med mamma, älskar när vi har egentid tillsammans och när hon är här på Storås. Det kändes tomt när hon åkte! Jag uppskattar så mycket att hon kom! <3
Det är mycket värt för mig att ha egentid med både mamma och pappa, det är underbart!

<3
Skojar du vad gott?!! :-)
Vår goda thaimat!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *