Hela tjocka släkta!

Igår åkte vi till våra släktingar i en sommar stuga utanför Vårgårda, det var roligt vi träffar inte de så ofta, mormor, morfar, Peppe, Mickan och Mathilda var med också. Vi var nere i deras sommarstuga vid sjön. Det var jättemysigt. Vi åt middag, jag, Mathilda och mormor spelade boule och Uno, och sen spelade typ alla kubb. Jag, Mathilda och björn tog en båttur också på dagen. Vi skulle inte sova över där, men  alla andra skulle det. Peppe hade med  sig sin stora fina husbil som de var ute med, de skulle sova där för alla fick inte plats i stugan, Så jag blev lite avis. Men vet du, jag fick sova över i husbilen, jag blev så glad. Vi hade inte planerat det, och jag frågade bara, så fick jag det.

Till middag åt vi grillat och abborre som jag aldrig hade ätit. Efter en stund följde jag med Krister och hämtade tårtan, den var as god. Martin gick iväg och letade efter en boll i garaget och pumpade upp bollen innan maten så jag och Mathilda försökte spela fotboll med en galen hund Bessie, det gick inte så bra. Sen spelade jag, Krister och Malin fotboll. Det var mysigt. När vi åkte båt först så satt alla på stenen och tittade på oss när vi var ute med båten och rodde, det var mysigt. När Mathilda skulle gå och lägga sig då följde jag med henne till husbilen och gjorde i ordning oss inför natten medans de andra satt ute lite till.

Nästa morgon åt vi frukost ihop, jag och Mathilda var så trötta så vi stannade kvar och gjorde i ordning oss medans Peppe och Mickan gick och åt frukost. När jag och Mathilda kom in så satt alla där inne och åt frukost. Sen fick jag åka husbil hem för första gången, jag och Mathilda satt i fåtöljerna bredvid ett bord när vi åkte hem, för man får bara plats två där fram, fast vi såg ju vägen och allting, det var ju en öppen husbil, jättefin. Nu har jag åkt husbil för första gången, och sovit över i en husbil för första gången. Peppe och Mickan sa att jag får sova över där i sommar i husbilen, mysigt. Det sa de innan vi visste att jag skulle sova där då, förra natten. När vi kom dit så åt vi lite fika först. När man kom dit så körde man i en skogsvik in till deras sommarstuga med träd på båda sidorna (skog), och man såg bara det när man var där och tittade rätt ut mot skogen/stigen/körfältet, det var smalt, mysigt. Vilken heldag vi hade igår kväll med Grimmarna, många skratt blev det. I love you, family! Säger jag bara. Vi hade gör skoj. :D Vi chillade när vi kom och innan middagen, alla gjorde lite som de ville, vissa åkte båt, andra satt och snackade och spelade, det var härlig med andra ord! Det var supermysigt! :) Tack allihopa, vi borde träffas oftare, tycker jag! :)

Båttur

Båttur med Björn

Bookmark the permalink.

One Response to Hela tjocka släkta!

  1. Eva says:

    Ja visst hade vi en jättetrevlig helg hos Jeanette o Martin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *