Ny flyttning& När vi ändå var där

I fredags så var jag, pappa, Jenny och Lancelot i Göteborg för att hälsa på Rebeca och Ludde som har flyttat in i en ny lägenhet. Det var supermysigt. Vi åt ute på Göteborgs saluhall, det var mysigt. Sen sa vi hejdå till dem, och stack oplanerat till LISEBERG, whoho! Det var mysigt. Vi hade ingen rullstol med oss för det var ju oplanerat ;), så vi fick låna en som tur var. Vi gick och kikande lite och åt en glass på ett cafe, jag fick en jättestor glass med diamkulor på, det var gott. Så det var mysigt att gå och spana lite. Innan vi åkte hem spelade vi på de sista hjulen, på mina/våra favoriter M&M, Jag och pappa VANN, det trodde vi aldrig, whoho! Vi skickade en bild till mamma. Sen tänkte vi spela upp våra sista spelpengar, så vi spelade på Twist-hjulet, vi van där också på första. Vilken tur, att vina när man precis ska åka hem, det är perfekt :). Du kan nog lista ut vilken som är oss mig/mamma :).

M&M's-hjulet: VINST! WHOHO; StOR! :D 2kg

M&M’s-hjulet: VINST! WHOHO; StOR! :D 2kg

<3

<3

Jag åkte inte, lovar :D

Jag åkte inte, lovar :D

80 poäng, fick jag ::)

80 poäng, fick jag ::)

Plopp-hjulet: Ingen vinst

Plopp-hjulet: Ingen vinst

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *