hemagjord Ica-väska

nya väskanTitta vad jag har gjort klart i tisdags i slöjden, min handlar väskas som jag ska ha på Ica när jag handlar skälv. Jag tänkte först  ha såna vandliga handtag men det blir nog enklare med axelband för då kan jag bara stoppa ner och ta ur grejer. När jag skulle ta med den förra veckan kom jag på att jag hade glömt knapp precis. Jag bara satte ner en knapp för det skulle var snyggt. Man behövde inte göra en ficka men jag gjorde det, men om man inte gör det så går det snabbare men då blir det inte lika snyggt;) (man får välja). Nästa gång ska jag sticka, det blir fint, men jag kan ju inte det.

Bookmark the permalink.

7 Responses to hemagjord Ica-väska

 1. Marko Grimm says:

  Den är jättesnygg. Hade inte du en fin svartvitrandig klänning som skulle matcha din nya väska?

 2. Alice says:

  jo, det har jag
  ;)

 3. Eva says:

  Den är ursnygg!!!! Kommer du nog ha användning för:))

 4. Daniel says:

  Det märks att du har tänkt till när du gjorde denna snygga och praktiska väska, men så är du en smart tjej också. :-)

 5. Mari says:

  Vilken snygg väska!

 6. Annika Adelborg says:

  Den var verkligen chic, snyggt med svart/vitt, det klär dig;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *