Hörselkontroll på sjukhuset

I torsdags var jag hos öronläkaren med pappa. De i skolan tyckte ju att jag hörde lite dåligt på hörselkontrollen. Så i torsdag åkte jag och pappa dit klockan halv åtta på morgonen. Det var den längsta hörselkontrollen jag har varit med om. Jag satt i detta rummet med ett par hörlurar på mig i en timma ungefär. Så många ljudtester har jag nog aldrig testat. Och typ varje gång hon kom in i rummet efter varje hörseltest så tänkte jag ”nu måste det vara klart”, men hon sa typ varje gång att ”jag måste testa en grej till”. Hon testade också hur mina trumhinnor funkade, så jag satt där med hörlurar och en som ser ut som en telefon grej man har på jobb ni vet. Så jag kände att jag var påpackad på mitt huvud. :)

Då förstod jag att hon var lite osäker på min hörsel när hon gjorde så många tester. Men tillslut var det slut. Då sa hon att det var ungefär samma resultat som när jag var där för fyra år sedan, lite sämre bara på höger örat, det var ju tråkigt att höra. Det var inget att göra åt, men hon skulle kolla med några öron läkare, och eventuellt göra en ny hörseltestning om några år. Sen blev det en kort dag i skolan i och med att jag missade första lektionen. Plus att vi fick inställd NO sista lektionen så min taxi kom tidigare, skönt. En riktig go dag för mig. :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *