Hos Sisko+pappa fyller 40

Sisko o GöranIgår kom jag till Sisko o Göran. Marko lämnade mig, för han skulle hämta mina skor för den glömde vi. Jag kom dit 12 och sen åkte vi till Ginatricot och så gick Sisko till Marko, jag och Göran satt kvar i bilen. Före vi åkte åt vi paj som hon hade backat, vi åt den igår, på kvällen fast inte jag och idag, mums! Sen klockan åtta tittade vi på Einst. När det var klart gick jag upp och gjorde ordning mig, Sisko satt vi datorn.

Hon gick upp klockan halv 6, hon är moronpig, det senaste hon har gott upp är 8, och det senaste jag har gott upp är 11. Jag sov till halv 9. Vi målade  naglarna rosa tills imorgon, men det har redan skaft bort lite. Göran & Sisko körde hem mig till Marko vid typ 12 ett. Jag sov här i det litet krypinet med kadin så jag fick vara ifred! Jag drömde att pappa fyller 40 och vi hade hyrt ett kök med bord på ett mitalsjukhus och det var 5 grabbar utom pappa. Grabbarna satt vid matsalsbordet med morgonrock. Jenny gick och väckte pappa, och sa till grabbarna att de skulle ropa grattis när han kom, Jenny stängde dörren. Sen stod pappa utanför i morgonrock och Jenny stack in huvudet och sa 1,2,3. Pappa kom in, det ropade grattis! Sen vaknade jag och tänkte, jag var inte med, har hans 40 kallas vart? ¨å nej jag har inte get en present! Konstig dröm va ?

Bookmark the permalink.

One Response to Hos Sisko+pappa fyller 40

  1. Daniel says:

    Ja, det var verkligen en KONSTIG dröm! Hihi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *