Marko och jag campar

HUSVAGGNENI förrgår åkte jag och Marko till husvagnen.  Vi gick upp tidigt för att köra mamma till jobbet. Det kändes som att vi skulle vara  borta en vecka. Vi åt frukost på väggen i Kinna. Sen när vi kom fram handlade vi jordgubbar till ficka och frukost med grädde och godis, chips, kyckling på kvällen grilla och till maten på onsdagen, kyckling- köttbullar till lunchen på tisdagen och sesasalad med kyckling på onsdagen. Vädret var upp och ner på tisdagen. På kvällen satt vi och tittade på tv. Vi sov i längst back i vagnen. Jag får nästan inte plats där under så jag fick greja på Markos säng. Han kom med sladdar och  en stor, han bara flytta på dig. Han höll på där länge för han skulle titta på sina serier medans jag sov, först läste jag, jätte- mysigt.  Sen ösregnade. Nästa dag ösregnade de hela dagen, så vi stannade hela dagen i husvagnen. Man  fick ta paraply  när man skulle gå på toa eller koka kaffe. Det var rätt mysigt!

Bookmark the permalink.

One Response to Marko och jag campar

  1. Daniel says:

    Cool Gangsta-Marko! :) Ni verkar gilla kyckling… ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *