Hoss Martin o Jeanette

fIkaIgår var vi hos Martin o Jeanette . Jag mamma morfar mormor var där och åkte i samma bil. Marko var inte med. Vi kom 30min förtidigt, så sen kom Krister  Malin, Björn,  o Gunila.  Vi fick jättegod mat. Sen gick jag, morfar och Björn ut i trädgården och lekte med Besie. Dem hade så söta katter så efter maten när vi kom in satte jag mig i soffan och gosade. Jag fick katt godis, som  jag la bredvid mig och gav hon då och då, men hon smet över, hon tog dem hihi, och sen la jag dem på bordet men hon gick över där också. Sen  vad mycket efterätt vi fick. Marko skulle bli galen. Efter det satt dem och snacka  och mormor lärde mig att spela gubben noa på pianot. När vi kom hem hade Marko ätit, men vi var inte hungriga.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *