Gymmade på hotellet

Det fanns ett gym på hotellområdet som hade 16-årsgräns. Så efter den där chokladmilkshaken på eftermiddagen gick jag och mamma ner och gymade lite. Det var så svalt och skönt i gymmet. Det fanns löpband, cyklar, bänkpress mm. Det var ett lagom stort gym. Första gången vi var där så var vi helt själva där. Det fanns också sittcyklar som var perfekta för mig för då kunde jag cykla. Så första gången vi var där körde jag 20 minuter löpband och 15 minuter cykel och lite styrka, det var perfekt. Sen andra gången vi var där var det lite mer folk, men jag körde samma pass då. Vi tränande på eftermiddagarna, två gånger på den veckan, så när vi var klara gick vi hem och gjorde ordning oss och gick och åt middag sen, det var helt perfekt! Så skönt att träna också!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *