Inlämningar innan lovet

Det är bara en vecka kvar i skolan, sen är det sportlov. Det har gått otroligt fort. Nästa vecka blir det ännu mer plugga för mig, för att vi ska lämna in massor utav jobb innan lovet. Vi håller på med ett bok projekt nu i svenskan, jag har läst ut min bok men så ska vi skriva om boken, jag har skrivit under tiden jag läst, men det är lite efterarbete kvar som till exempel bokens budskap och tema, och implicit och explicit till budskapet och temat, som jag måste utveckla och skriva om. Jag vill lämna in ett arbete som jag är nöjd med som jag verkligen gjort mitt bästa på. Så det blir mycket skriva på det i vecka. Även om det var inlämning efter lovet så skulle jag lämna in det innan lovet för att jag vill inte göra det eller ha det efter mig under lovet! Nu har vi precis lämnat in engelska uppsatsen ”A good life”, det har varit så roligt att skriva på den. Om ni vill läsa den, lämna en kommentar!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *