Målat i en ateljé

I tisdags kom Carola och hämtade mig i skolan, vi skulle åka till hennes ateljé och måla för det har vi pratat om att vi ska göra. Det var tre andra där som målade, bla Carolas syster, det var jättelängesedan jag träffade henne. Så jag fick sitta och måla där, en tavla. Carola lärde mig lite färglära. Sen gick vi ner och tog lite fika och pratade innan vi gick upp och målade igen. Jag sjunker in i en bubbla när jag målar, så jag blir tyst för en gång skull :). Vi var där från fem till åtta ungefär, plus fika. Men tiden gick så fort när man målar, det var nästan läskigt. Det var så avkopplande att måla tycker jag. Eftersom att jag var inne i min målarbubla så fick vi prata på väggen dit och hem :). Alltid lika mysigt att prata med dig Carola!

Bookmark the permalink.

One Response to Målat i en ateljé

  1. Andreas says:

    Fin målning! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *