Inte vara som alla andra /Kategorin, Mitt handikapp

Jag vill inte vara som alla andra, jag vill sticka ut på ett positivt sätt. I skolan vill jag sticka ut för min personlighet och det gör jag också. Kökspersonalen på Sandaredskolan och på Sandgärdskolan, fritidspersonal, städdamerna, lärare och till och med barn gillar mig och kommer alltid i håg mitt namn. På Sandaredsskolan så kommer nästan varje vuxen fram och kramar mig och säger ”kan du inte börja här igen, vi saknar dig”. Det känns varmt i hela kroppen när man hör det, det känns jätte bra. Jag gillar att sticka ut. Kom ihåg som jag sa igår ”Var dig själv för annars finns inte du”, och de är sant, va dig bara själv, så blir allt bra!

Trots min cp-skada siktar jag mot de ljusa i livet. Det är ingen ide att lägga tid på de negativa sakerna, det är bara att sikta framåt istället för att tänka på hur dåligt man har det. Men ibland måste man vara lite negativ, men för det mesta kan man se det positiva. Men kom ihåg: glöm aldrig att vara här och nu :)

Tack till alla som bryr sig så mycket om mig, och vill mitt bästa :)

Bookmark the permalink.

One Response to Inte vara som alla andra /Kategorin, Mitt handikapp

  1. Klara says:

    Hej Alice.

    De var väldigt fint skrivet:)

    Stor Kram

    Klara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *