iPad Air Guld

Igår kom det en låda i posten till mig. Det var min IPAD AIR GULD WHOHO! Det var coolt att öppna lådan och dra av plasten, tyckte jag. Sen startade jag upp den och grejade med den i mitt rum, det var as coolt tyckte jag att få starta upp den och greja med den från början, att pilla med det helt själv, så här jag inte gjort innan, så det var häftigt! Så innan jag kom in i min iPad så gjorde jag massor utav inställningar och nu på denna paddan så kunde man låsa upp med fingret, det har jag aldrig gjort, så den inställningen gjorde jag också samtidigt som alla de andra inställningarna, det var fräckt.

Man kunde hoppa över just den inställningen och gå vidare till nästa, men jag tänkte det är lika bra att jag gör den nu direkt, så slipper jag göra det någon gång sen. Så här var det: ”Håll ner fingret, släpp, håll, släpp o.s.v” coolt, det har jag inte kunnat innan :) också gjorde jag några inställningar till efter den, innan jag kunde komma in i iPaden. När jag kom in i paddan så gjorde i jag de senaste IOS uppdateringen, lika bra att ta det direkt tänkte jag. När det var klart, så småpillade jag bara lite inne i paddan. Nice iPad! :-) Jag har aldrig haft den runda ”hem” knappen innan, den är så fin och cool tycker jag, verkligen modern. Den var ju jättetun också, jag blev så förvånad när jag bar den för första gången, och nu att den är så lätt, den väger ju nästan ingenting!!!! :D

Tack så mycket Jultidningsförlaget!

Processed with Moldiv

Guld!!! <3

Bookmark the permalink.

One Response to iPad Air Guld

  1. Pappa Daniel says:

    Den iPaden är du verkligen värd min duktiga säljardotter. Njut och känn dig stolt, det är Du själv som gjort att du fått den. Är man duktig och kämpar så kommer det en belöning till slut. ?❤️??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *