Jag får specialundervisning

Jag har alltid haft svårt för matte i skolan. Jag har fått specialundervisning i en mindre grupp ända sedan jag började skolan inprincip, och haft extra matte på vissa eftermiddagar innan. I åttan fick jag en egen lärare som undervisade bara för mig, som privat undervisning, hon var jättebra. Under den sommaren hände det något, poletten hade fallit ner och det gick mycket lättare, fattar inte vad som hände? Sen på vårterminen i åttan skulle jag börja med en ny mattebok som heter ”Bryggan”, det är en bok med allt grundläggande man ska kunna i matte. Det såg jag jättemycket fram emot. Men tyvärr blev min mattelärare sjukskriven i samma veva som Helen hade slutat, så det var tufft där ett tag. Men sen efter sommarlovet fick jag en jättebra mattelärare som jag även har nu, vi jobbar med matteboken Bryggan. Vi är i NO salarna. Hon skriver alltid på tavlan, varenda litet mattetal, vilket jag älskar för då kan jag se det framför mig vilket jag måste göra nu för tiden, då går det lättare för mig. Det går jättebra för mig nu i matten, jag har lärt mig så mycket. Jag har dock lite svårt för att komma ihåg saker, så vi måste repetera endel. Men det räcker bara att hon säger en liten ledtråd så kommer jag på det direkt, men det är lite små irriterande att jag måste ha den lilla meningen för att komma ihåg. Men jag är superglad att jag har fått den hjälpen jag behöver!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *