Nu är det dags!

Nu 6 maj (11:00) är jag i kyrkan och ska börja min konfirmation. Jag är pirrig i magen och förväntasfull. Tänk att jag ska stå där framför 200 personer och några utav de är mina släckningar och vänner. I torsdags var vi i Sandhults kyrka till klockan sju och övade. Vi åt middag det sista tillsammans i församlingshemmet, tacos blev det. Sen fick vi våra ”Gudarmband” (vet vad det heter men kan inte stava till det:)) som vi gjorde på läget, vi fick även våra tacksamhets träd som vi gjorde på vårt andra läger och våra biblar. De brukar dela ut de i kyrkan på konfirmationen men de kände att det blir lättare att göra det på sista kvällen istället.

Nu står en förväntansfull Alice i kyrkan… :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *