Jag fick läsa godnatt sagor!

Mamma och Marko brukar alltid läsa godnatt sagor för Elliot innan han somnar på kvällen. Men igår när jag kom in för att säga godnatt så sa han ”idag ska Alice läsa”. Jag blev helt förvånad, jag har aldrig gjort det innan, eller han har aldrig sagt så innan. Så Elliot hämtade min kudde som vi har när man läser, ”läskudden”. Jag tänkte att han kommer bara orka lyssna på mig i fem minuter max eftersom att jag läser inte så bra på grund av mitt tal. Men han lyssnade så fint och vi pratade mycket med varandra, om boken och så, som han brukar göra när mamma eller Marko läser. Han var precis som när mamma eller Marko läser. Det var så mysigt Vilken ära! Jag fick läsa för han i en kvart typ! Mysigt!

En stolt syster!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *