Jag & Frida på stan

Igår var det Kretsloppet och då var vi inne i stan för jag skulle fika med Frida på Teater kaffet vid biblioteket där uppe. Mamma och Marko lämnade mig där uppe också fikade jag och Frida, pratade, hade det roligt och åt god fika. Sen gick vi ut när vi var klara men det var för kallt så vi gick in vid biblioteket och sate oss på en bänk utanför och pratade. För vi bestämde att vi skulle gå neråt och möta mamma och Marko nere vid målningen förut. Så satt vi där och väntade jättelänge på Fridas pojkvän för han skulle följa med hos ner. Så vi satt där och pratade jättelänge. Sen efter att han hade kommit så gick vi ner tillsammans ner till mållinjen.

De sprang och det var mycket folk. Vi fick stå där ganska länge innan mamma och Marko kom men sen kom de och då träffade vi typ alla som vi inte hade bestämt att vi skulle träffa. Vi stod där länge och pratade med alla vi kände, kändes de som, det blev väldigt mycket människor :). Sen när vi stod där och pratade så försvann alla människor typ, det blev mindre och mindre folk. Innan när bara jag, Frida och Fridas pojkvän kom så var det jättemycket folk som gick och sprang där. Vi stod rätt länge där och pratade med allihopa tillsammans. Sen åkte jag, mamma och Marko hem. Innan vi åkte hem så sa vi att vi kunde gå till Hemmakväll men när vi gick förbi där så  stod det ”tillfälligt stängt” på en lapp. Vi blev besvikna. Det var jättelite folk där vi gick när vi skulle gå mot bilen.

Jag och Frida vid kaffet...:)

Jag och Frida vid kaffet…:)

Jag och Frida hade en crazy och en rolig fika! :D

Jag och Frida hade en crazy och en rolig fika! :D

målingen

Vi vid mållinjen

Vi vid mållinjen

 

 

Bookmark the permalink.

2 Responses to Jag & Frida på stan

  1. SpeLinnea says:

    Låter kul! Vilken rolig bild på dig med hjärtanen i ögonen :D Ha det bra!

  2. Pappa Daniel says:

    Kul att du och Frida har så roligt ihop! :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *