Min brors 1-års present

Förlåt, jag sa ju att jag skulle säga vad jag hade köpt till min bror i 1-års present dagen efter hans kalas, men jag glömde det. Men i alla fall så var jag och köpte en mjuk liten gosig kanin på leksaksavdelningen på CityCross på deras barnavdelning. Jag hade lite svårt att välja för det fans väldigt fina gosiga gosedjur där. Alltså jag hade inte känt så gosigt gosedjur någon gång, det var en liten gullig kanin, jag gick och höll den hela tiden i affären, den var så gosig! :) När Elliot fick den så pussade han på den och gosa med den länge, det var så sött! Det gör han fortfarande :)
Jag är riktigt nöjd med min första 1-årspresent till min bror! :)

kaninen

Kaninisen :)

Bookmark the permalink.

One Response to Min brors 1-års present

  1. SpeLinnea says:

    Det ska du vara, han kommer säkert uppskatta den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *