Jag har flyttat!

Jag har flyttat ner till källaren! Visst blev det mysig? Jag älskar små rum, speciellt när jag har min stora säng. Att ha en klädstång i rummet gör det också mycket mysigt. Det bästa med rummet är nog heltäckningsmattan tror jag. Idag borrade Marko och mamma upp en hylla på väggen som jag kan ha lite saker på, det blev mysigare också ett ha något på väggen. Den spegeln var inte där innan, utan vi köpte den på Ikea i söndags när vi var där, jag måste ha en spegel i mitt rum! :) Den vita komoden har jag lite saker i, också kan jag fälla ut överdelen som jag kan ha som ett skrivbord. Det var väldigt kul att plocka upp alla saker och hänga upp alla kläder efter att jag hade rensat i mitt gamla rum och plockade ned sakerna i kartonger. Det är väldigt mysigt här på kvällarna. Anledningen till att jag flyttade ner var för att det är nödigt att ha ett så stort rum när man bara ska bo här varannan vecka så Elliot har tagit mitt stora rum och mamma har sitt kontor i Elliots lilla rum. Jag flyttade också ner hit för när det är så varmt så går det inte att sova i mitt rum eller ens vara där för det blir som en bastu, här nere är det så svalt och skönt.

Bookmark the permalink.

2 Responses to Jag har flyttat!

  1. Leila says:

    Så fint det blev!!

  2. Annika Adelborg says:

    Så mysigt det ser ut, så bra att det är svalt på sommaren! 👍🏻😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *