CPU-mättning idag

Idag är det CPU-mättning för mig som gäller, jippi! (Jag var ironisk). Men som tur är så har vi bokat två tider denna gången så jag slipper ligga och kämpa i två timmar. Så jag ska dit på onsdag igen. Det brukar ta ett tag de där! Speciellt om de ska fråga massor utav frågor innan de börjar också. Hur kul är det att ligga på en brits i en timme medans ett par sjukgymnaster ligger och drar i min kropp och mina leder? Och när kroppen inte är van heller att man drar i muskler som den inte vill. För att de ska mätta hur rörlig jag är? Det är bara att tänka positivt. Bättre att dela upp det på två dagar än att ligga på den britsen i två timmar och kämpa. Men som tur är så har vi ganska roligt när jag är där! :) Dagen idag slutar iallafall inte så tråkigt, för efter det ska jag, mamma och Marko ut och äta på La Capita som jag sa att jag fick av de när jag slutade nian i torsdags, det ska bli såå gott! Jag längtar! Mys! Dagen kommer iallafall avslutas på topp!

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *