Avslutningsmiddag på La Copita

Igår (måndags) efter CPU-mättningen åkte jag, mamma och Marko till La Copita (min favorit resturang) för de ville fira mig lite för att jag slutat nian. Lyxigt på en måndag. Vi åt såklart tapas, min favorit där. Det var lika gott som alltid också är det mysigt att sitta där också. Man bara sitter där tyst och bara ”mmm”! :) Tur att man pratar innan man får maten, haha. Efter den goda maten så är det gott med något söt, så jag tog en chokladefterrätt ”för du som är en chokladälskare stod det”,  passar ju mig helt perfekt! :) Den var så god speciellt med den goda vaniljglassen och de hackade kaksmulorna till, mums. Man får också ofta frukter och bär till sina efterrätter på La Copita, det är så gott och charmigt tycker jag. Jag fick jordgubbar, physalis och blåbär till min efterrätt denna gången.

Tack för en jättemysig kväll mamma och Marko! <3 #barnfritt :)

Mums!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *