Jag med i tv

Titta på västnytt idag kl: 7:00, Jag är med!;) Det gick i morse med, om ni tittade  morse, behöver du nog inte titta igen, för det är samma som vissas i morse, annars finns det på svt.se/politikerna skiter i oss. Hoppas du tittar!:) och om du tittar på svt.se/politikerna kan du läsa!

Bookmark the permalink.

6 Responses to Jag med i tv

 1. erik says:

  Hej alice det är erik jag kollade på det hemma sedan igen du var ju grym!!!!!!!!!

 2. Annika Adelborg says:

  Alice!
  Jag var i köket igår kväll,tv:n var på i vardagsrummet då hör jag någon säga Tuva och Alice tänkte detta måste jag se och vad ser jag, jo min Brallis som läser lusen av politikerna,så stolt jag är över dig, det finns inte många 11-åringar som kan uttrycka sig som du gjorde. Du ska se att dom kommer att ta sitt förnuft tillfånga efter ditt uttalande!! Stor kram till Dig:-)

 3. sisko says:

  bravo Alice, du är bäst! Kramar

 4. Edit Johansson says:

  Det var många kloka ord du hade där Alice! Nu hoppas vi på att politikerna lyssnar på oss som kämpar för en bättre skola!

 5. Mari says:

  Du var jättebra i inslaget, Alice! Vi får hoppas att politiker och skolledning lyssnar på vad du och de andra har att säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *