Jag vet äntligen när!

Nu vet vi när jag blir storasyster!:-)) Det blev det 10 september, whoohoo! Tur att det inte blev 11 september, men det hade inte gjort något om det blev det, men man vill helst inte det kanske. Tur och tur men, ja du vet säkert vad jag menar. De kanske inte tar ut barn den 11, jag vet inte, vad tror du? Men bort med tankarna nu är det lycklighet och att det känns skönt i min kropp att veta när jag ska bli storasyster, som tar över. Ååå, jag kommer inte kunna tänka den onsdagen eller tisdagen när jag är i skolan eller hos pappa, för mamma och Marko ska åka dit klockan sju på morgonen fast dem ska ta ut den senare, så att jag kommer sitta i skolan och tänka ”hmm…nu kanske…så…har jag blivit storasyster”! :-)IMG_1012

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *