Två dygn med morfar och mormor

Nu har jag varit hos mormor och morfar. När mamma lämnade i torsdags på morgonen så åt jag frukost, sen tittade jag på tv. Sen lite senare åkte vi till Limmared och glasets hus och tittade på fina utställningar dem hade gjort där och så gick vi in som dem gör glas. Det var jättevarmt där inne, vi satt och lysande när hon förklarade vad de två killarna gjorde där. En kille stod vid en jättevarm ung som han tog en pinne igenom och så bar han den pinnen med eld klumpen till en kille som satt på en bänk och gjorde glas. Jättecoolt var det. Sen åt vi på Limmareds

limmared1

De här var den den killen som satt vid elden han andra som stod vid elden som gav elden till den här killen som gjorde glas.

De här var den den killen som satt vid elden han andra som stod vid elden som gav elden till den här killen som gjorde glas.

limmared2 limmared4 värdshus där vi åt med Peppe och de när morfar fyllde 65 tror jag att det var. Vi tog snitzel. Senare åkte vi hem och löste korsord utomhus och åt, vi tittade på sommar med Ernst. Idag åt vi frukost och gjorde i ordning oss för vi åkte och bade, det var inga i duschen eller bastun före eller efter. Där inne var det mycket folk så vi kunde inte vara i den som vi var på förra gången så vi fick vara på simbana 7 och 8 som man inte får men vi fick det. Sen i den varma goa var det småbarn och det var jättegrunt så vi gick till bubbelpolen innan vi gick till bastun och byte om innan vi åkte hem och åt lunch. Vi chillade bara innan mamma kom. Vi hade med hos rullstolen så vi gick en promenad på torsdagen lite senare.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *