Jeanette Från Storås På Besök

Denna veckan har det varit full rulle på, som alla andra veckor inprincip, men den har varit rolig och bara gett mig positiv energi.
I fredags skulle jag till exempel träffa Jeanette som är en personal från Storås faktiskt. Jeanette var en utav nattpersonalen på Storås som jag brukade sitta uppe och snacka med på fredag- och lördagkvällar, vilket jag älskade. Vi hade en fin kontakt och vi har haft mycket roligt tillsammans och många fina stunder. Hon är ett sånt härligt energiknippe med mycket humor. Det skulle bli så roligt att träffa henne igen. Hon skulle hämta upp mig efter jobbet i fredags, så det skulle bli lyxigt att bli upplockad efter jobbet på en fredag! :-)

Klockan 11:45 ser jag henne i ögonvrån, komma in på E-handeln och till min plats. Jag blev förvånad av att se henne där inne, jag hade liksom tänkt att hon skulle stå utanför och vänta, men hon var så nyfiken på min arbetsplats som hon sa. Som sagt så blev jag väldigt förvånad men så glad att se henne igen. Jag gjorde klart det sista och stämplade ut mig för dagen också gick vi. Vi började med att garva, haha, så härligt!

Vi tog hennes bil till stan för vi skulle börja med en lunch. Vi tog en lunch på Viskan, för mig blev det en halloumisallad, den var supergod. Det blev ingen tyst stund och många skratt på den lunchen! :-) Det var så himla trevligt att bara sitta där och prata om allt möjligt med henne, om livet helt enkelt.
Jeanette sa redan när vi bestämde det här att hon ville till På Pall i Borås, så dit skulle vi ta en sväng sen. Jag har aldrig varit där innan heller.
På Pall ligger i Viared liksom Stema där mamma och pappa jobbar, jag nämnde det för Jeanette, jag vet egentligen inte varför, det bara flög ut! :-)
Också frågade Jeanette om jag ville svänga förbi, jag tänkte varför inte, så vi åkte dit. Det blev väldigt spontant, vilket jag ju gillar. Mamma och pappa viste såklart ingenting, vilket var roligt. Det var jättelugnt där inne, de flesta hade gått hem, det var ju fredag. Mamma satt i ett samtal så jag visade Jeanette lite runt på nedervåningen. Det kändes konstigt att gå runt där med henne, på mammas och pappas jobb, ja ni hör ju! :D Men det var roligt.

Pappa jobbar på övervåningen så vi gick dit upp först och när vi kom dit upp kom det en efter en och hälsade och kramade mig. Alla kom när de hörde min röst, hihi, så gulligt, det värmer i mitt hjärta! <3 Och sen även pappa, det var mysigt att träffa honom.
Jag blev så glad när de kom och kramade mig. Jag känner ju en del på Stema, jag har träffat en del genom åren och vissa har jag umgås med sen jag var barn, så det var roligt att träffa de igen.
Jag träffade bland annat Frida som är mammas jobbarkompis dotter som jag har haft mycket kontakt med förr i tiden. Men nu var det superlängesedan som vi sågs så det var jätteroligt att träffa henne igen. Vi stod och pratade en stund och sen kom mamma även upp. När alla behövde jobba igen följde vi med pappa som visade Jeanette övervåningen och berättade lite om Stema osv. Som sagt så kändes det lite konstigt att stå där med Jeanette och pappa på hans jobb medans pappa pratade om trycksaker, hahaha, men det var trevligt.

Sen gick vi nedåt igen och stod och pratade lite med mamma innan vi drog vidare till På Pall. Det var en rolig och spontan visit på Stema.


På Pall var en jättefin inredningsbutik men vi hittade inget speciellt så vi åkte hem till mig och tog en fika och satt och tjata lite till. Det var väldigt roligt att visa Jeanette min lägenhet och att vi fick prata lite till hemma! :-)

Ja, vilken fantastiskt trevlig avslutning på denna veckan. Det var så roligt att träffa Jeanette igen och framför allt att få umgås med henne så länge och prata om allt möjligt utan att bli avbrutna och få skratta så mycket, det var härligt! :-) Jag är så glad över att hon ville träffa mig igen och att hon kom till Borås för att träffa mig.

Tänk att jag fick umgås en hel eftermiddag med Jeanette och träffa mamma, pappa och fina vänner på samma dag, jag kan inte vara mer än lycklig och tacksam!

Bookmark the permalink.

One Response to Jeanette Från Storås På Besök

  1. Det blev en helt perfekt dag! Det bästa var ju att få träffa dig sen så blev det extra bonusar att jag fick se din och dina föräldrars arbetsplatser. Så roligt att se att du trivs på ditt jobb, det verkar vara ett kul jobb och du har verkligen fina arbetskamrater. Jätteglad att jag lyckades slinka in så att jag fick se vad som händer bakom kulisserna! När vi hälsade på hos dina föräldrar kände jag mig verkligen som en hovdam till kronprinsessan Victoria – när alla som var kvar på arbetet hörde din röst så släppte de allt de höll på med för att komma ut och hälsa på dig – alla lika glada att få se dig. Du är en riktig glädjespridare Alice! Vi ses igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *