Julafton

Nu är julafton över för i år på Villavägen, men det har varit jättemysigt. Jag ska säga hur kvällen var i en liten lättare variant :) :

Kl 13:00: Kom alla hit och åt risalamalta.

Efter risalamaltan så tog vi lite glögg innan vi körde julklappspelet som var bedrövligt för mig för jag fick inga paket bara i slutet men då fick jag välja,

Julklappspelspresenten :-)

Julklappspelspresenten :-)

julgranenjuloutfiten

julfolket

men samtidigt jätteroligt. Jag van en termometer, ”yey” :).

Sen delade vi ut paketet till Emma, Mathilda och Peppe. För de åkte sen efter det till Mikans släck. Jag gav Mathilda ett förklädde som julgranen har gjort i slöjden, Emma fick två armband och jag fick en bok. Sen åkte de. Mathilda och Emma blev jättteglada för sina presenter, det var kul.

Efter det tittade jag, Marko, Mari, Martin och Ulla-britt på Kalle-anka original. Jag har aldrig sett originalet så det var kul att se utan att de hade klippt hela tiden.

Sen åt vi julmaten, det var gott.

Vi öppnade presenter efter allting det var jättekul, jag fick massor av fina presenter. Efter det så fikade vi och innan alla åkte hem så tittade jag och Mari på mitt uespe-minne som jag fick av Mari och Matin, presenten där i har du redan sett på min blogg högst upp antar jag :) jag ska ha en hel bild där senare. Men visst blev det snyggt? :)

Hoppas att du har haft en under bar julaftonjuluppsättningen

Mina fina julklappar :)

Mina fina julklappar :)

Det har jag :)

Tack så mycket igen för alla fina paketet :-)

Puss på er !

 

Bookmark the permalink.

One Response to Julafton

  1. Eva says:

    Oh va fint det ble med alla fotona!
    Tack för en jättemysig julafton. Alltid lika trevligt när vi träffas allihop.Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *