Julafton hos mamma

I onsdags på juldagen våran julafton, kom 12 pärs ung, jättemysigt. Först tog vi glögg sen tittade några på Kalle.vad goa de var. I alla fall sen öppnade vi paket jag läste och Mari sprang runt. Jag fick presentkort, kläder, one pis, mm, och bäst av allt en rullade kontors stol av mamma och Marko fast dem sa att jag inte skulle få en. Sen kom det roliga julklappsspelet, jag gick med smyg med mitt. Det var ett bamse stort paket som alla bråkade om och sa ”the big  one” , till slut fick jag det och det var en stol. Mitt paket sa dem ”de trasiga paketet” till, tur att det inte var ömtåligt, det var en kaffeburk som Göran fick som jag hade köpt själv. Sen minglade vi lite. och sen åkte de.

Min klänning, förre alla kom

Min klänning, förre alla kom

Paketer

Paketer

Jag bland alla paketer

Jag bland alla paketer

Min nya skrivbords stol.

Min nya skrivbords stol.

Julklappspel present

Julklappspel present

Bookmark the permalink.

2 Responses to Julafton hos mamma

  1. ulla-britt nilsson says:

    Tack för en mycket trevlig dag hos er. Med god mat, Kalle anka, och julkapps spelet, det var bäst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *