Julafton imorgon!

Imorgon är det julafton, JIPPI! Jag längtar såå! Idag när jag satt i soffan så kom Frida helt plötsligt, jag visste inte om det. Marko satt där nere och Elliot sov så Frida kom upp till mig och gav mig en söt glasburk med julgodis, som hon hade bakad, så sött! Sen tittade vi på alla julklapparna och vår grann (som jag klädde med mamma i måndags, med julmössan på :)). Efter det så satt vi i soffan och pratade om massor av saker, det var jättemysigt, vi fick sitta där och prata en lång stund själva innan Elliot vaknade. Det var jättemysigt att jag och Frida fick egentid idag själva. Sen kom mamma hem efter en stund när jag hade sagt hejdå till Frida, och hon hade åkt hem!
Tack så mycket Frida för att du kom och hälsade på mig idag! :)

Igår gjorde jag och mamma lite julgodis på kvällen, som vi brukar göra, till vår julafton. Vi gjorde rockyroals, mums, de blev jättegoda som vanligt. :)

Idag är det uppesittarkväll också! :D

Idag är det dan före doppare dan!!! :D

Om jag inte hinner blogga imorgon, (vi ska ha lite julmorgon mys här, med b.l.a tomtegröt till frukost, och så) Så får ni ha en underbar julafton! Det ska jag med ha! :) :)

 

God Jul!

Bookmark the permalink.

One Response to Julafton imorgon!

  1. Frida says:

    Goa Alice, det är alltid kul att träffa dig! Det var verkligen jättemysigt :) <3 God jul och gott nytt år! Kramar :) <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *