Julavslutning & muntliga nationella prov

I onsdags var jag på julavslutning i kyrkan tillsammans med alla komfagruper, Vi fick fika, mackor, godis, pepparkakor, skumtomtar och glögg, det var så gott. Vi fick göra musikquiz i grupp, det var  kul. Det var både gissa musiken och lite om jul och gud.  På en skulle man ställa sig upp och sjunga om man kunde låten som musikledaren spelade lite kort, och den grupp som var snabbast upp fick ett poäng. Sen det sista gick vi in i kyrkan och sjöng lite låtar innan vi fick gå hem, det var en mysig avslutning.

Igår hade jag sovmorgon på morgonen, det var skönt! På eftermiddagen hade jag nationella prov igen, i engelska denna gången. Engelskan var jag mest nervös över eftersom att jag inte är superbra på engelska. Min klasskompis var med mig och hon vet hur jag är i engelska, så det kändes bra. Plus att hon hade gjort provet innan med några andra vilket kändes skönt för då visste hon hur det skulle gå till. Men jag tyckte det gick förvånansvärt bra om jag får säga det själv. Man fick dra kort och diskutera om olika saker som stod på kortet. Och det var tre delar som innehåll en uppvärmning först osv. Det var skönt för orden bara kom rätt från min mun när jag pratade, För innan var jag rädd att jag inte skulle hitta orden eller förstå, men det gjorde jag. Det är skönt att vara två och två tycker jag istället för tre och tre, för då kan man disktrea bättre tycker jag.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *