Julen hos pappa

På annandagen så firade vi jul hos pappa med hela släkten där. Det kom tre hundar, dem skällde lite så de var jobbigt. Det kom rätt många. Vi åt lax i ung, jättegott. Sen öppnade vi alla paket i soffan. Jag fick jättefina klappar, b.l.a fick jag en Svea mössa och Svea väska, en cool högtalare, ett coolt skrivbord till min nya iPad, så nu ser min iPad ut som en dator hemma, jättecoolt, också fick jag en mysig polokrage, örhängen, biokort, och Spotify kort av pappa, så nu har jag ett eget konto, m.m. Jättefina paket fick jag. Tack så jättemycket för alla fina julklappar! :) Sen gick många hem och då var det bara Lovisa med familj och Mona kvar, så vi satt i soffan och sen åt vi gröt och skinkmacka, det var jättemysigt, och gott. :)

På söndagen grejade jag lite med mina julklappar och chillade hemma. Mamma kom och hämtade mig för vi skulle åka till Jessica och familj. Vi fikade och sen lekte vi lite med Elliot, efter det spelade vi julklapspelet som jag sa att vi skulle göra, jag fick en grej, en robot målar grej, eller vad det kallas. Efter det åt vi jättegod middag och pratade om alltmöjligt, sen åkte vi hem när Elliot skulle sova, rätt sent. Det var jättemysigt och jätteroligt att vara där. :)

Min jul b.l.a hos mamma finns på video lite längre ner, kika gärna på det! ;)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *