Julträff med Helen

I torsdags träffade jag Helen (hon som var min assistent i fyran till åttan). Hon kom och hämtade mig i Sandared också åkte vi hem till henne, jag har aldrig varit hemma hos henne så det skulle bli kul. Påvägen köpte vi med oss varsin pizza.

Vi satt i hennes matsal och åt pizza och tjatade. Vi pratade om gamla minnen från grundskolan, om hur vi har det nu för tiden och mycket mer, det var härligt. Vi har inte träffats sen i somras, så vi hade mycket att prata om! Det har ju hänt en del sen dess! :)
Sen tog vi lite god kladdkaka och glass!

Tack Helen för en mycket mysig och trevlig dag med mycket härligt prat och skratt!

Jag är så tacksam och glad över att vi fortfarande ses och har kontakt! :-)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *