Kalas, melofinal & Ikea

I lördags var vi hos Sisko och Göran på kalas och firade henne. Vi åt jättegod mat och tårta, det var mysigt. Sen på kvällen åt vi gott kött, sen åt vi naturgodis och tittade på finalen av Melodifestivalen. Jag tycker att det var många bra låtar i finalen i år, så man kunde inte gissa på vem som skulle vinna. Den låten som vann var värd det tyckte jag. Det är alltid mysigt med Melokvällar, jag kommer sakna de nu när Melo är över för detta året.

I söndags åkte vi till Göteborg till Ikea och gick och kikade där lite, åt lunch och lite så. Eftersom att det var ett spontan besök så hade jag inte Rulle med mig så jag fick låna en rullstol som tur var, fast den var jättebredd, så Elliot kunde sitta med mig där i om han ville :). Jag köpte ingenting, men det var mysigt med en liten utflykt. Snacka om att jag har haft en lång helg…skönt!

Hoppas ni har haft en bra helg.

Jordgubbstårta, den smakade sommar, så himla god!

Lunch på Ikea med en ceasarsallad

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *