En lyx vecka

Jag har inte bloggat på ett tag som ni märker, på grund av att vi har haft sjukstuga här hemma, jag har inte varit sjuk men jag har haft långtråkigt här hemma. Kära vabbruari! :) Men nu är mina familjemedlemmar på banan igen. Jag har vart hos pappa tisdag till torsdag denna veckan, det har varit mysigt. I onsdags på kvinnodagen var vi inne i stan på skolbio med klassen och tittade på en film som handlade om kvinnor innan de fick rösträtt i världen, den var bra fast hemsk. Passande på kvinnodagen. Det har varit en kort vecka för mig denna veckan för att idag och imorgon är det studiedagar, för att det är utvecklingssamtal på skolan. Så idag har jag vart hemma hos pappa hela dagen tills mitt utvecklingssamtal var på eftermiddagen, det gick bra. Sen åkte jag med mamma hem för imorgon har Elliot också studiedag och då kommer mormor hem till oss och ska vara med mig och Elliot hela dagen, det blir mysigt.

Hoppas ni har haft en bra vecka!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *