Skolan: Friluftsliv

I tisdags hade vi friluftsdag i skolan. Vi var på Ymer och hade friluftsliv. Jag tog på mig massor med kläder och underställ så jag inte skulle frysa och det gjorde jag inte heller, det ös regnade på morgonen, men vi klarade oss iallafall från regn. Vi skulle anteckna och ta kort på saker vi gjorde under dagen, bl.a skulle vi utse vem som var bäst klädd i gruppen, och det var jag! :) Vi var i grupper då som sagt, så min grupp var bakom huset där man hämtade all utrustning också, så det var lyxigt. Och det skulle vara en bra och platt plats för mig så jag kunde röra mig lätt. Vi byggde först ett vindskydd, sen skulle vi lagga mat så vi gjorde en trefot och hög ved för att ha eld och laga maten på. Jag fick hacka maten. Det blev korvsoppa/gryta, den blev jättegod, förvånansvärt god, vår idrottslärare tyckte till och med att den var den bästa hon hade smakat på under de här friluftsdagarna.

Sen på eftermiddagen skulle de andra åka skidor, men det kan inte jag så då fick jag bada i badhuset hemma istället med Åsa (en simlärare, som jag simmade mycket med innan). De var jätteskönt och roligt. Jag slapp regnet också, plus att jag fick komma in i värmen. Efter badet bastade vi också, det var gott. Det är det positiva med att ha en CP skada. ;)

Det var en jättebra dag. Det är härligt att vara ute i skogen, tycker jag. Jag var så nöjd med min klädsel, verkligen lagar på lager. Jag frös ingeting, bara lite om fötterna.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *